Безазбестови уплътнителни листа

Актуално
Шоурум и складова база в гр. Бургас

За нашите клиенти от Югоизточна България от месец Септември 2020г. отвори врати новия ни шоурум и складова база в гр. Бургас. Очакваме ви на адрес гр. Бургас, Промишлена зона Север, ул. Крайезерна № 175, както и на телефон 056 700 456, мобилен 0878 358 20

Повече...
IWIS Germany - Ние движим света - Повече от 100 години иновативни за вашата кола

„Идеята с веригата на велосипеда се оказа успешна." Ето как основателя на компанията Йохан Баптист Винклхофер небрежно посочва старта на първия си продукт, прецизна верига с висока производителност, носеща марката JWIS (Joh. Winklhofer & Söhne).

Повече...
СРI Germany

СРI Германия избра за официален представител за България фирма Авангард Консулт, с което портфолиото ни се увеличи с още един утвърден световен бранд предлагащ висококачествени продукти в областта на индустрията и машиностроенето.

Повече...
FAG INA -SCHAEFFLER Group- Лагери

От 2013 година Авангард Консулт е поканен да се присъедини към екипа и групата на дистрибуторите на SCHAEFFLER Group (FAG и INA).

Повече...
ESBELT® Spain-Транспортни ленти

От 2010 Авангард консулт е представител за България на ESBELT® Spain - плоски ремъци и транспортни ленти

Повече...
Безазбестови уплътнителни листа


Авангард Консулт - предлага продуктите на завода TEMAC® - Чехия.
TEMAC® е водещ производител в централна Европа за индустриални уплътнителни материали, които се използват в енергетиката, химическата, газовата, петролната индустрия и т.н. Поради използването на водещи технологии и притежанието на множеството международни сертификати за качество в списъка с клиенти на компанията Temac се включват имена като Volkswagen Group, Daewoo Avia, Eastman Sokolov, Slovnaft, Shell, Spolana и много други водещи компании.

Авангард Консулт - предлага следните видове безазбестови уплътнителни листа по познато сред техническите среди с найменованието клингерит :
  • TEMAFAST
  • TEMASIL
  • TEMAPLUS
  • TEMACARB
  • TEMACID
с размери: 1,5 x 1,5 m и 1,5 x 1,0 m с толеранс ± 5 %
с дебелина: 0,5 - 4 mm и вложена нишка 0,8 - 4 mm
толеранс 0,5 - 0,8 mm ± 0,1 mm 1,0 и над ± 10 %

Забележка: Цялата съединителна ширина повърхността е антистатична. С цел да се предотврати фалшифицирането - всички листове са брандирани с надпис TEMAVANGARD.